Wine, Dine & numbers; PowerBI rapportages voor Roast Leeuwarden

Wine, Dine & numbers; PowerBI rapportages voor Roast Leeuwarden

Als freelance PowerBI-specialist kreeg ik onlangs de kans om een op maat gemaakt dashboard te ontwikkelen voor een chique restaurant met een bar en cocktailbar. Dit project was een spannende mix van creativiteit en technische vaardigheden, van begin tot eind.

“Meer details in mijn rapportages”

Bij de Start: Analyseren Wat Nodig Is

Mijn eerste taak was uitzoeken wat het restaurant nodig had. Ik sprak met het personeel en management om te begrijpen wat belangrijk voor hen was. Dit ging over alles, van hoe goed de keuken draaide tot de drankverkoop en hoe het personeel het deed.

Het Ontwerp: Mooi en Handig Maken

Daarna begon ik met het ontwerpen van het dashboard. Ik wilde iets maken dat niet alleen handig was, maar er ook goed uitzag. Het moest makkelijk te gebruiken zijn voor iedereen in het restaurant.

Het Testen: Samen Beter Maken

In de testfase werkte ik samen met het restaurantteam. Hun feedback was belangrijk om het dashboard te verbeteren. We zorgden er samen voor dat het dashboard precies deed wat zij nodig hadden.

Het Eindresultaat: Een Dashboard Dat Werkt

Toen het dashboard klaar was, was het mooi om te zien hoe het management ermee aan de slag ging. Ik gaf ze training zodat ze goed wisten hoe alles werkte. Het was geweldig om te zien hoe het dashboard hen hielp om dingen efficiënter te doen en hun werk leuker te maken.

Dit project liet echt zien hoe tof het is om met technologie en data te werken in de horeca. Het was super om hieraan bij te dragen en te zien hoe het het restaurant echt hielp. Ben jij ook klaar om je bedrijf een boost te geven met een speciaal voor jou gemaakt PowerBI dashboard?